top of page

Behandelingen

Behandelingen

Over

In mijn praktijk help ik graag de verbinding met jezelf terug te vinden, door een moment van diepe rust te creëren. Met mijn behandelingen help ik je graag de balans tussen innerlijk en uiterlijk te herstellen. Zodat je in harmonie kunt leven en geborgenheid en ontspanning kunt ervaren in jezelf. Dat je leert loslaten wat je niet meer nodig hebt en er zo ruimte kan ontstaan voor nieuwe energie en nieuwe impulsen.

Afbeelding behandeling voeten

Het is de kunst om te varen op je eigen gevoel, om te leren luisteren naar je lichaam en wat het van je vraagt.

Tijdens de behandeling is er alle aandacht voor jou en jouw behoeften. In een veilige en vertrouwde omgeving mag je jezelf zijn, je kwetsbaar opstellen en je overgeven aan wat er voor jou op dat moment goed voelt.  Zowel voor, tijdens als na de behandeling neem ik graag de tijd voor je.

 

In verbinding met jou voel ik intuïtief aan wat er op dat moment nodig is. Het kan zijn dat we beginnen met een voetbad, een moment van stilte of een handoplegging. We spelen in op wat er dan gevraagd wordt en jou helpt om de verbinding met jezelf te maken en in je lichaam te komen, te ontspannen. In een harmonieuze en geborgen sfeer mag je jezelf neergeven en op je eigen innerlijke kracht en evenwichtigheid leren vertrouwen.

Over Petra

PHOTO-2023-05-16-11-40-20.jpg

Al vele jaren ben ik met veel plezier werkzaam als schoonheidsspecialiste. Sinds 2009 ben ik gecertificeerd Dr. Hauschka therapeute en heb ik mijn eigen salon. Tevens ben ik afgestudeerd Vitaliteitscoach, waarbij ik mensen help blijvende positieve veranderingen in hun leven te maken.

Ik werk met liefde en aandacht en neem graag alle tijd voor jou. Ik kan goed luisteren en aanvoelen wat een ander nodig heeft. Het is mijn missie mensen het gevoel te geven dat ze er toedoen en te laten voelen dat we allemaal onderdeel zijn van een groter geheel. Mijn salon biedt een veilige plek, waar je je in een vertrouwde omgeving helemaal kunt ontspannen en opladen.

 

Als kind genoot ik al van kleine dingen: een mooie bloem, vogels in de tuin, de zee met haar krachtige golven, de lucht met zijn prachtige wolken en een onverwachte zonnestraal. Ze leerden me leven met verwondering en innerlijke stilte.  Deze passie voor het kleine, het stille ben ik nooit kwijtgeraakt. Het heeft zich in mijn werk verdiept tot de vreugde over het wederzijds respect en vertrouwen, in ieder gesprek(je) waarmee ik mijn behandeling start. Het afstemmen op elkaar creëert in mijn ervaring een energieveld tussen mij en de ander.  Dat veld weet wat er op dat moment in de behandeling nodig is.  En daarmee ga ik aan het werk.

Afbeelding Dr. Hauschka productoverzicht.jpg

Petra over Dr. Hauschka

Alles is verbonden met elkaar. Dr. Hauschka stimuleert de huid om het zelf te doen, maakt gebruik van de geneeskracht van planten en werkt daar waar de huid het nodig heeft. Tijdens de behandeling komt alles samen en vormt alles één geheel. De behandeling wordt met liefde en aandacht uitgevoerd en de energie gaat daar naartoe waar het nodig is. Zowel de ritmische aanrakingen als de verbinding en stilte geven op een diepere laag de rust, waar we als mens zo naar verlangen. Je voelt nieuwe energie stromen en merkt dat je even de tijd genomen hebt voor jezelf.

 

Raak van top tot teen doorstroomd met nieuwe energie.

 

Voel je welkom om contact met met op te nemen!

bottom of page