top of page

Behandelingen

Een moment voor jezelf, waarin er alle tijd en aandacht is voor jou. Ritmische en liefdevolle aanrakingen zorgen ervoor dat je in een diepere ontspanning komt, terwijl de natuurzuivere en helende verzorgingsproducten je innerlijke kracht en schoonheid ondersteunen en versterken.

6000x3998-Lymfestimulatie met penselen 2.jpg

Klassieke gezichtsbehandeling
120 min. | € 105,-

 

De klassieke gezichtsbehandeling is uniek. Ze ontspant, lost blokkades op en geeft oneindig veel rust. Deze methode volgens Elisabeth Sigmund respecteert het natuurlijke ritme van de huid en ondersteunt de huidfuncties. Geniet van de zachte penseelmassage, verwenmaskers, geurende kompressen en intensieve verzorging. Ervaar het gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

Deze behandeling bestaat uit: voetenbad, onderbenen- en voetmassage, ontspannen van de hals- en nekspieren, armen en handen, warme en koude compressen, reiniging, versterking, gezichtsdampbad en dieptereiniging, penseel-massage, huidampullen, gezichtsmasker, zachte décolletémassage, warme nek- en schoudercompressen, uitrekking van het hele lichaam, dagverzorging, huidverzorgingsadvies en drankje ter afsluiting.

VerwenbehandelingOlie-800x800.jpg

Ontspanningsbehandeling
90 min. | € 85,-

 

Een rustige adem, behaaglijke warmte, een gevoel van comfort. Deze behandeling brengt je weer helemaal bij jezelf. De aangename en ritmisch-ademende bewegingen, uitgevoerd met handen en zachte penselen, stimuleren het lymfesysteem en lossen blokkades op. Effectieve, natuurzuivere producten helpen hierbij. Verwennende conditioners en maskers maken de verzorging compleet. Ontsnap even aan de drukte van alledag – welkom in jouw ritme. 

Deze behandeling bestaat uit: voetenbad, ontspannen van de hals- en nekspieren, stretchen van de armen, warme en koude kompressen, reiniging en versterking, penseelmassage, speciale huidampullen, gezichtsmasker, zachte décolletémassage, warme nek- en schouderkompressen, complete uitrekking van het lichaam, dagverzorging, huidverzorgingsadvies en drankje ter afsluiting.

Dr H kleimasker.jpg

Zuiverende gezichtsbehandeling
70 min. | € 65,-

 

Reinigen betekent ademen. De reinigende gezichtsbehandeling maakt je huid licht, vrij en laat haar stralen. Een Gezichtsdampbad opent de poriën en een reinigend masker zuivert en verfijnt het huidbeeld. Tot slot lost de penseelmassage blokkades op, terwijl het zelfreinigend vermogen van de huid wordt gestimuleerd. Alles voor een frisse, stralende huid. 

Deze behandeling bestaat uit: voetenbad, ontspannen van de hals- en nekspieren, warme en koude kompressen, reiniging, versterking. gezichtsdampbad en dieptereiniging, het reinigen van de poriën, penseelmassage, Aanbrengen van speciale huidampullen, complete uitrekking van het lichaam, dagverzorging, huidverzorgingsadvies en drankje ter afsluiting.

6000x3999-treatment Women_Presse10945.jpg

Tijd voor jezelf behandeling
70 min. | € 65,-

 

Heb je behoefte aan een rijke verzorging? Aan een vitaliserende kuur? Aan de rustgevende geur van lavendel of de frisheid van lemongrass? Zelfs als je maar weinig tijd hebt: dit uurtje is helemaal voor jou. Geniet van de zachte massages voor je gezicht en decolleté. Laat je verwennen door conditioners, maskers en een verzorging volledig afgestemd op jouw behoeften. Voor deze afspraak met jezelf vind je altijd wel tijd. 

Deze behandeling bestaat uit: ontspannen van de hals- en nekspieren, warme en koude kompressen, reiniging, versterking, penseelmassage, aanbrengen van speciale huidampullen, gezichtsmasker, zachte décolletémassage, warme nek- en schouderkompressen, complete uitrekking van het lichaam, dagverzorging, huidverzorgingsadvies, drankje ter afsluiting.

Dr H voetenbad.jpg

Alka voetenverwenbehandeling
60 min. | € 55,-

 

Geef je vermoeide voeten weer nieuwe energie met deze heerlijke verwenbehandeling. Een verwarmend voetenbad laat je ontspannen en weer aarden. Het speciaal basisch badzout van Alka helpt het lichaam met het afvoeren van zure afvalstoffen. De scrub verwijdert dode huidcellen en verbetert de huidstructuur. Een zachte massage van voeten en benen lost blokkades op en laat de spieren ontspannen. Laat je voeten verwennen en land even helemaal in jezelf.

Deze behandeling bestaat uit: een voetenbad, voetenscrub, voet- en onderbeenmassage en drankje ter afsluiting.

6000x4433-Group Hydrating Cream Mask_Press.jpg

Cadeaubon
vanaf € 15,-

 

Gun een van je dierbaren een moment van diepe rust en totale ontspanning en doe een Dr. Hauschka-behandeling cadeau!

Een cadeaubon met een waarde vanaf € 15,- is ook mogelijk.

 

Uiteraard mooi ingepakt: leuk om te geven en heerlijk om te krijgen!

Cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor behandelingen of producten uit mijn salon.

In één keer te besteden.

 

 

Deelbehandelingen zoals epileren, harsen of verven wenkbrauwen en wimpers zijn ook mogelijk, in combinatie met een schoonheidsbehandeling. Neem voor meer informatie contact op!

 

Een selectief assortiment aan verzorgingsproducten van Dr. Hauschka, zoals dagcrèmes, verzorgende gezichtsmaskers en lichaamsproducten is verkrijgbaar in de salon.

Andere Dr. Hauschka producten bestel je hier.

6000x4000-Oogst goudsbloemen.jpg

Afspraak maken?

Bedankt voor je bericht!

bottom of page